Julekoncerter

Julen er højsæson i GospelFamily

Alle kor i GospelFamily har et julerepertoire, som er en fest for hele familien at overvære

Vi elsker julen og dens fantastiske budskab om håb, fred og forsoning ved Jesusbarnet, og vi har en vision om at formidle dette så festligt, medrivende og forståeligt som muligt til så mange som muligt.

Forskellige kor til forskellige lejligheder

Nedenfor finder du bookingskemaer for vores fire forskellige kor og en beskrivelse af deres julekoncerter.

Vi glæder os til at komme og dele julens fantastiske budskab med jer.

GospelSpirer

En koncert for de mindste og hele familien

GospelSpirer er de yngste kormedlemmer i GospelFamily og har en julekoncert på omkring 30 minutter. Ideél til familiearrangementet og hvor der skal være en festlig stemning; for GospelSpirerne sætter gang i sagerne med deres sjove og festlige julesange, hvor publikum ikke kan andet end at klappe med og betages af deres gåpåmod og dygtighed.

GospelRoots

Julen bliver aldrig den samme

GospelRoots optræder hver år for tusindvis af skoleelever og familier med deres julegospelmusicals. Der er fuld fart over feltet og sangene ledsages af koreografi, super flot kor- og solosang, drama og et top professionelt sceneshow, som underbygger stemningen og historien.

Det ideélle kor til børnefamilien, kirken og de større spillesteder.

GospelTeens

GospelFamilys absolut mest rutinerede og øvede gospelkor med fantastisk dygtige sangere og solister

GospelTeens har udgivet flere CD’er og er det kor i GospelFamily, som har den største erfaring og de største koncerter i rygsækken.

Til jul har optræder GospelTeens med deres egen julegospelmusical, som hver jul begejstrer tusindvis af børn og børnefamilier landet over. Der er masser af skøn kor- og solosang, koreografi og et professionelt sceneshow til at underbygge den spændende fortælling.

Det ideélle kor til familien, kirken og de store spillesteder.

GospelOaks

Det største kor i GospelFamily med en julestemning, som man kan tage og føle på

GospelOaks er GospelFamilys voksenkor og har mellem 80-100 medlemmer. Det vil sige, når GospelOaks kommer forbi, så er der gang i synagogen, og det gælder også til jul.

Der synges både klassiske julegospelsange, fællessange og nyere julenumre, som hvert år er med til at føre publikum ind i en fantastisk julestemning.

Det ideélle kor til den større kirke, hallen og det større spillested.

    Nyhedsmail

    Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.