Stjernen over Betlehem

Køb cd’en nu på: www.aabenraagospelfaellesskab.dk webshop, www.refleks.dk, www.prorex.dk

Lad rejsen begynde

Stjernen over Betlehem er en helt ny julegospelmusical, som denne gang tager udgangspunkt i vismændenes lange rejse til Betlehem.

Med pulserende gospelmusik, aggressiv rock, svingende R&B og pop fortælles historien om nogle få, modige vismænd, som beslutter sig for at følge en ny stjerne på himlen. Ifølge vismændenes skrifter og forståelse fortæller stjernen, at der er født en ny, mægtig konge i Judæa, hvis lige aldrig er set før.

Derfor efterlader den lille flok vismænd også alle tvivlerne bag sig og drager op mod Jerusalem og kong Herodes palads. For hvor ellers skulle kongesønnen kunne fødes, hvis ikke her? Herfra tager dramatikken til, når Herodes beder vismændene om at fortælle ham, hvor de finder barnet og vismændene ikke kender den nøjagtige adresse.

Stjernen – en guddommelig budbringerTeens Åbenbaringen

Der ligger en masse efterforskning og baggrundsviden til grund for stykket, Stjernen over Betlehem.

Moderne forskning og computersimulation viser, at der faktisk har været en konjunktion, sammentrækning, af to planeter omkring Jesu fødsel. De har sammen skinnet så kraftigt, at de har set ud som én stjerne. Begge planeter har haft en helt unik betydning for vismændenes fortolkning, ud over selve deres placering i stjernebilledet.

Vi tror ikke på, at stjernerne styrer vore liv, men vi tror på ham, som bevæger stjernerne. Hør fx mere på: https://www.youtube.com/watch?v=Ghgso8yQFh8

Indspilningen

Det er første gang GospelRoots og GospelTeens går sammen om en produktion. Begge kor har indsunget korstemmerne og GospelTeens står for solistpartierne i suveræn stil. Tre af sangene fra Stjernen over Betlehem er allerede udgivet som en lille forsmag og kan købes i webshoppen. Resten udgives julen 2013.

Glæd dig til et album, hvor korene blæser dig bagover i medrivende sange og fantastisk kor- og solosang.

Der bliver denne gang tale om to forskellige cd’er, som adskiller sig ved, at der på den ene cd kun er sangene, mens der på den anden kommer en fortælling med: To veninder finder en magisk bog på loftet, forfattet af den enes afdøde oldefar. Han har forsket i stjernens betydning og fører i bogen de to veninder ind i stjernens mysterium og glade budskab. Glæd dig til en fantastisk spændende rejse, når vi tager dig med mod, Stjernen over Betlehem!

Læs mere på: http://www.facebook.com/StjernenOverBetlehem

TvSyd på besøg under skolekoncerten 2012, klik for at se

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.