GospelTeens

Om koret

GospelTeens - tager dig med til næste niveau

GospelTeens er for dig, som elsker at synge, dygtiggøre dig, indgå i et fantastisk varmt fællesskab, elsker gospelmusik og nye udfordringer. Koret er for alle, som går i 7. klasse til 19 år.

Koret synger tre- og firestemmigt, skriver sange selv, har fællesspisning hver anden onsdag, udgiver produktioner både selv, men også sammen med GospelRoots og GospelOaks, optræder i og uden for Aabenraa ved vore store skolekoncerter, velgørende arrangementer og andre koncerter.

Koret øver onsdage fra 16.30-18.30 i Frøforsyningen, Lille Kolstrup 20, Aabenraa.

Det koster 600,-kr per halvår at være med, som går til omkostninger til ture, cd-indspilning, gæstelærere, aflønning med meget mere.

Der er normalt optagelse én gang om året: Sidste onsdag i august, kl.16.30 i Frøforsyningen.

Som medlem af koret skal man være indstillet på at komme til alle korprøverne og koncerterne. Alle kan lære at synge, men det kræver en god, koncentreret indsats fra alle.

Ring eller skriv for at høre nærmere.

Vi glæder os til at se dig!

Sangene

GospelTeens synger sange, som er skræddersyet til Danmarks sejeste ungdomsgospelkor

De fleste sange i GospelTeens er vore egne eller er gospel- og pophits, som man kender dem fra radioen. GospelTeens har deres helt egen musik, og udskiller sig derfor markant fra andre ungdomsgospelkor.

Teens har især haft succes med jule- og påskegospelmusicals, og sidst med den meget roste teaterkoncert I.D. – gospelperspective.

Sådan er det!

Medlemmerne fortæller...

Allerede første dag blev jeg taget super godt imod
Jeg er selv forholdsvis ny i gospelTeens. Jeg er selv forholdsvis ny i gospelTeens, men allerede første dag blev jeg taget super godt imod. Selv hvis du ikke er fantastisk til at synge, eller har lidt sceneskræk, gør det ikke noget!
Alle i koret hjælper dig til at få sceneskrækken væk, og man går jo til det for at lære nyt 🙂

– Julie

Jeg elsker bare at komme hver onsdag
Det er fedt fordi, når man kommer hver onsdag, accepterer folk fra koret bare en helt, og det er bare skønt. Jeg elsker bare at komme hver onsdag og være sammen med de fantastiske mennesker i koret. Det er også fedt at man kan dele og sprede troen på Gud. Jeg elsker bare at synge, og det er fedt at dele det med andre. I luv GospelTeens (og kage).

– Sara

Jeg kan glemme alle mine bekymringer
Det er inspirerende. Jeg nyder hvert øjeblik. Det er befriende at kunne komme hen til et fantastisk syngende fællesskab, hvor jeg kan glemme alle mine bekymringer eller ting, der går mig på. Jeg har lært så meget, og så er det dejligt at kunne synge med sine bedste venner.

– Anne

Jeg begyndte at tænke over hvad vi sang
Da jeg startede i koret, var jeg mega genert. og turde ikke sige noget højt. Men jeg begyndte at få en masse venner, og i dag er mine bedste venner dem her i koret. Det er især dejligt, når man har haft en virkelig møgdag i skolen, og alle bare har været trælse. Så glæder man sig enormt meget til onsdag, så man igen kan synge og have det sjovt med sine venner. Jeg begyndte at tænke over, hvad vi sang om, og i dag tror jeg rigtig meget på Gud. Og jeg er ligeglad med, om folk gør grin med det!

– Lise

Jeg elsker at synge sammen med mine dejlige Teens
Det er dejligt og hyggeligt at være i koret, for det første. Det er fedt at synge sammen med alle de andre i koret og jeg elsker vores fællesskab. Det er dejligt, at man bliver accepteret og værdsat. Koret er bare det bedste, og jeg elsker at synge her sammen med mine dejlige TEENS.

– Cecilie

Jeg har udviklet min sang
Jeg synger med i koret, fordi jeg har mange venner og veninder, og jeg elsker at synge og jeg har lært en hel del. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg har udviklet min sangstemme de sidste 1½ år, jeg har gået her i GospelTeens. Så jeg vil helt klart anbefale alle, der kan lide at synge at begynde i GospelTeens, fordi det er virkelig en stor hjælp, og så er det bare helt vildt hyggeligt.

– Cecilie

Det er fedt at være i koret!
Jeg synger i koret, fordi det lyder rigtig godt og jeg vil gerne være en del af det. Jeg synes, det er sjovt at synge, og vil gerne dele det med folk. Det gør mig glad at synge – selvfølgelig ikke, hvis sangen er sørgelig. Det er fedt at være i koret!

– Marie

Sammenholdet er fantastisk!
Jeg har har været med i koret i 4 år nu! Jeg elsker det, du får en masse nye venner. Sammenholdet er fantastisk! Jeg elsker at synge. Jeg kan ikke forestille mig noget bedre.

– Pernille

Fordi det er et af Danmarks sejeste kor
Jeg synger i koret fordi det er et af Danmarks sejeste kor 🙂 Det er sjovt og man bliver glad af at være sammen med så mange dejlige mennesker. Aller glade, og der er positiv stemning. TAK FOR DET DEJLIG KOR! 🙂

– Karen

Optagelse i koret

Det sejeste Teen-kor i denne landsdel

GospelTeens har normalt optagelse i koret én gang om året, nemlig sidste onsdag i august kl.16.30 i Frøforsyningen, Lille Kolstrup 20, Aabenraa.

Når der kun er optagelse én gang om året, har koret ro til at skabe venskaber, dygtiggøre sig i repertoiret og blive et fantastisk team, som står op for hinanden og spreder den glæde og energi, som gospel er kendt for.

Man behøver ikke være troende for at være med i koret, men hele vores arbejde er baseret på kristne værdier og fællesskab.

I GospelTeens lærer du:

  • at synge i kor ud fra CVT-technique, Complete Vocal Technique, som gør dig i stand til at synge alle slags stilarter.
  • koreografi.
  • synge trestemmigt.
  • at optræde for tusinder af mennesker.
  • teamwork.
  • at være et opbakkende kormedlem.
  • at indgå i et fasttømret fællesskab.
  • om grundlæggende kristne højtider og baggrundsviden.

Derudover kommer du til at opleve:

  • to korweekender om året, hvor hygge, sang- og koreografitræning og fællesskab er i højsædet.
  • at optræde for hundredvis af skoleelever på de sejeste spillesteder. Bare rolig, du skal nok nå at blive klar!

Vi glæder os til at se…og høre dig!

Korlederen

Torben S. Callesen grundlage GospelTeens i 2011

Torben er sangskriver, grundlægger, producer, komponist og korleder af GospelRoots, GospelTeens og GospelOaks og cand.mag. i musik og religion fra Aalborg og Københavns Universitet.

Torben har gennemgået diplomkurset i korledelse og sangundervisning hos Julie Lindell.

Han brænder for at instruere kor og skrive sange. Torben har sit eget lydstudie, hvor meget af musikken til korene også produceres.

kontakt@aabenraagospelfaellesskab.dk
Tlf.: 3023 6932
Løjt Søndervang 2
6200  Aabenraa

Kontingent

En god investering i din udvikling og en masse gode oplevelser

Det koster 600,-kr per halvår at være med i GospelTeens.
Kontingent betales ikke retur ved udmelding.

Kontingent og dermed indmeldelse sker via indbetaling på hjemmesiden under fanen ‘kontingent’.

Udmelding sker gennem mail eller skriftligt dokument til korlederne og aflevering af uniform.
For nye medlemmer, som ikke har været i Roots eller Teens før, er første måned gratis, hvis man beslutter sig for at stoppe efter første måned. Ingen udmelding nødvendig.

Ved indmeldelse lånes gratis uniform og jakke, hvoraf jakken frit kan benyttes også i fritiden. Der opkræves til gengæld et depositum på 250kr

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.