Koncerter

Skolekoncerter med indhold

Vi brænder for at give skoleelever en helt ny oplevelse af biblens historier og fortællinger

Vi har siden 2010 specialiseret os i  at producere og opføre skolekoncerter i samarbejde med Kommunerne for at give elever en enestående musikalsk, kulturel og informativ koncert med fokus på læring omkring højtider som julen, påsken og de bibelske historier.

Det har været en kæmpe succes og over 25.000 begejstrede elever har mellem 2010 og 2017 oplevet enten GospelRoots eller GospelTeens give koncert.

Vores kormedlemmer får den bedste uddannelse i sang, koreografi og udtryk og vi henter regelmæssigt hjælp ind udefra i form af professionelle koreografer og sangcoaches for at yde det højest mulige niveau. Det var bl.a. dette, der fik 18 af vores medlemmer med som aktører og sangere i Cirkus Summarum 2017, set af over 100.000 publikummer og vist på DR Ultra, live.

Vi har vores eget professionelle lyd- og lysudstyr, som er programmeret specielt til vores gospelmusicals for at give publikum den aller bedste helhedsoplevelse.

Man kan kun være imponeret over, hvad der er lykkedes i Åbenrå Kommune, hvor Gospelfamily har opbygget et fantastisk kormiljø, der bl.a. omfatter Gospel Roots med elever fra 3.-6.kl og Gospel Teens med teenageelever. I Vejle Kommune havde vi før jul 2017 fornøjelsen af over 2 dage at opleve begge disse kor gennemføre julegospelkoncerter til stor glæde for ikke færre end 2800 af vore folkeskoleelever. Spændende arrangement, velkomponerede sange og et medlevende publikum, der blev inviteret ind i afviklingen af de modige og dygtige sangere. Stor ros til Torben Callesen, der har skabt forestillingen, men også til Frank Andersen og det store frivillige crew, der sørgede for, at alt fungerede. Kan klart anbefales.  

Venligst

Erik Grønfeldt

Pædagogisk konsulent

Børne & Ungeforvaltningen |Uddannelse & Læring

Eleverne og jeg selv får en god oplevelse hvert år. Tak for det.

Et super godt arrangement. Meget professionelt. Alle viser en kæmpe indsats og engagement. De er så dygtige. Ros til alle.

Super flot forestilling. En god stemning børnene var med i forestillingen

Rigtig god oplevelse. Godt budskab. Gode solister og skuespillere.

Tak for en rigtig god koncert og oplevelse!

Fantastisk at se jeres forestillinger.

Super, super flot

Super godt at publikum/eleverne fik at vide hvordan de kunne være et godt publikum og hvornår de fx måtte trampe i gulvet. Konkret og tydeligt. Godt at de/vi kom op at stå under koncerten. Dette giver en god oplevelse samt gør at eleverne kan forholde sig rolige under hele koncerten.

Man kan bare bakke op omkring konceptet – stor ros til arrangørerne samt deltagerne!

Det er noget jeg som pædagog i en førskolegruppe ser frem til at børnene skal opleve. Det er intet mere end fantastisk.

Fantastisk flot forestilling hvor alle elever levede med og fik en god oplevelse af fortolkning af julens budskab.

Rigtig godt arbejde 😀

Det var super flot. Jeg var meget imponeret. Eleverne havde en rigtig god oplevelse.

Vi havde i december 2016 besøg af henholdsvis Gospel Roots og Gospel Teens med musicalen

”Håber er tændt”. Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Torben Callesen og hans team omkring dette arrangement.

Vi oplevede 4 meget flotte og gennemførte forestillinger med masser af god iørefaldende musik, flot skuespil og en imponerende scenografi, fremført af børn og unge på et meget højt niveau. Historien var relevant, og blev formidlet med både alvor og humor, og dannede grobund for eftertanke til efterfølgende dialog med eleverne.

 

Vi havde muligheden for at tilbyde 900 pladser til vores indskoling som skulle opleve Gospel Roots og igen  900 pladser til mellemtrinnet, som fik fornøjelsen af at opleve Gospel Teens.

Vi oplevede at aldersgruppen i indskolingen kunne identificere sig med Gospel Roots, de var meget optaget af forestillingen, og det lykkedes Gospel Roots at inddrage publikum ved både at blande sig blandt publikum, og ved at lade publikum være aktive med sang og fagter under forestillingen.

Med Gospel Teens oplevede vi ligeledes at de ramte vores målgruppe på mellemtrinnet, her fik både voksne og børn yderligere en oplevelse af meget dygtige sangere og skuespillere, som leverede en fuldendt forestilling på meget højt niveau.

Vi har i Sønderborg Kommune været rigtig glad for samarbejdet omkring Julemusicalen ”Håbet er tændt”, og tilbagemeldinger fra lærer og elever har været meget positive.

Vi kan i House of Creativity under Sønderborg Kommune, varmt anbefale forestillingen ”Håbet er tændt” med både Gospel Roots og Gospel Teens.

Med Venlig hilsen

Oliver Jon Christensen

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.