Støt

Om koret

Når GospelSpirerne synger, er der ingen, der kan stå stille. Hele kroppen rives med af musikken og sangen får smilene frem hos korets medlemmer og publikum.

Sangglæde, bevægelse og fællesskab, men også sangteknik og flerstemmighed er en del af GospelSpirernes korprøve. Man behøver ikke være god til at læse, teksterne læres udenad 🙂

Koret øver mandage fra 16.15-17.30 i Nicolaihuset, Sct. Nicolaigade 21, Aabenraa. Der er løbende optagelse i koret. Der betales kontingent per sæson.

Korlederne

Sannah Nygaard og Sisse Callesen grundlage sammen GospelSpirerne 2010.

Sannah er skolelærer og har, sammen med de andre korledere i GospelFamily, gennemført diplomkuret for korleder- og sanglærer med Julie Lindell som underviser.

Sisse er uddannet pædagog, sangelever og har produceret og instrueret adskillige musicals i sit virke som børnehavepædagog.

Sannah Nygaard

Lærer på Stubbæk skole og frivillig korleder af GospelSpirer. Sannah har gennemgået diplomkurset i korledelse og sangundervisning hos Julie Lindell.

Email: linde_nygaard@essbredbaand.dk
Tlf.: 30201432

Sisse Callesen

Pædagog og sanglærer for GospelRoots og GospelTeens. Sisse er frivillig korleder for GospelSpirerne. Sisse har gennemgået diplomkurset i korledelse og sangundervisning hos Julie Lindell.

Email: sissecallesen@yahoo.dk
Tlf.: 30236933

Optagelse i koret

Sang gør glad!

GospelSpirerne har løbende optagelse af nye medlemmer. Det betyder, at du frit kan kontakte en af korlederne for at høre nærmere omkring koret og dukke op til korpøve. Derefter vurderer I, om det er noget for jer. Ingen tilmelding nødvendig. Koret øver kun i skolesæsonen. Ring gerne til Sisse eller Sannah og hør mere.

Opstart første mandag i september.

GospelSpirerne øver mandage i Nicolaihuset, Sct. Nicolaigade 21, Aabenraa fra kl.16.15-17.30.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kontingent

GospelSpirerne køres af frivillige korledere og hænder. Aabenraa Sogn sponsorerer logi, forplejning. Kontingentet går til korets aktiviteter, indkøb og annoncering.

Det koster 350,- kr. per år at være med i GospelSpirerne.

Nyhedsmail

Bliv tilmeldt til vores nyhedsmail og modtag de seneste nyheder fra os i din indbakke.